Projectleiding transitie

Projectleider transitie continu verbeteren

De beslissing is genomen en je gaat aan de slag met continu verbeteren en lean. Maar dan? Een tijd waarin veel zal worden opgebouwd breekt aan. Een tijdrovende klus waarbij het van belang is om goed van start te gaan. Ik heb ervaring met deze transities en help je hier graag bij als projectleider. Daarbij kijk ik samen met de organisatie naar wat nodig is. Elke organisatie heeft immers zijn eigen wensen en ontwikkelroute.

Transitie ervaring:

Gemeente ’s-Hertogenbosch, kwartiermaker continu verbeteren.

Als kwartiermaker heb ik teams en leidinggevenden laten kennis maken met continu verbeteren. Door te adviseren, coachen en begeleiden van procesverbetering (lean en klantreizen) zijn verbeterslagen gemaakt in de dienstverlening zoals meldingen openbare ruimte, bereikbaarheid en evenementen. Daarnaast heeft procesverbetering een plek gekregen binnen de bedrijfsvoering van de sector Stadsbeheer.

Transitie ervaring:

Gemeente West Betuwe, projectleider procesverbetering

Als projectleider werk ik gemeente breed aan een cultuur van continu verbeteren. Dat doe ik door teams, lean experts en leidinggevenden op te leiden en te coachen. Daarnaast is het introduceren, organiseren en borgen van procesmatig denken en verbeteren een belangrijk onderdeel van het project.
× Hoe kan ik u helpen?